Szanowny Użytkowniku,
Zanim klikniesz 'Przejdź do serwisu', prosimy o przeczytanie tej informacji.
Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informujemy, iż Państwa dane osobowe zawarte w plikach cookies są przetwarzane w celu i zakresie niezbędnym do udostępniania niektórych funkcjonalności serwisu. W przypadku braku zgody na takie przetwarzanie prosimy o zmianę ustawień w stosowanej przez Państwa przeglądarce internetowej.
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest GO-MEDIA, z siedzibą ul. Stanisława Betleja 12 lok 10, 35-303 Rzeszów, VAT-ID: PL792-209-42-66.
Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu świadczenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, wszelkie wnioski dotyczące wskazanych powyżej praw prosimy kierować na adres email: gomedia@interia.pl.
dane mogą być udostępniane przez Administratora podmiotom: Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o., w celu prowadzenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu. Odbiorcą informacji z cookies jest Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o. („SDO”) oraz spółki zlecające SDO realizację kampanii reklamowej, a także podmioty badające i zliczające tę kampanię, dane te mogą zostać udostępnione na rzecz partnerów handlowych SDO
podane dane będą przetwarzane na podstawie zgody tj. art. 6 ust. 1 pkt i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody.
ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

http://images2.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/a/a3/Kitten_and_gun.jpg

http://zdjecia.nurka.pl/images/images2.wikia.nocookie.net-uncyclopedia-images-a-a3-kitten-and-gun.jpg

Wyślij zdjęcie znajomym

Aby skopiować zdjęcie kliknij w jego adres poniżej (zaznaczy się automatycznie), następnie kliknij prawym przyciskiem myszy i z menu wybierz "kopiuj". Następnie możesz wkleić go (kliknij prawym przyciskiem myszy i z menu wybierz "wklej") do wiadomości e-mail, lub GG.

Witaj w bazie kopii zdjęć zaginionych. Jesteś tutaj, ponieważ szukasz zdjęcia http://images2.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/a/a3/Kitten_and_gun.jpg.
Szanujemy prawa autorskie, dlatego jeśli uważasz, że zdjęcie o adresie http://images2.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/a/a3/Kitten_and_gun.jpg jest chronione prawem autorskim - powiadom nas o tym.

Losowe zdjęcia

http://media8.mojageneracja.pl/oiuqpuqpyq/mediumkhownd5649da3c4907f3761350.jpg |http://sl.glitter-graphics.net/pub/298/298704z5yfroyrmc.gif |http://74.50.124.24/image/images2_full/M5pU-19k-1.gif |http://photos.nasza-klasa.pl/1440000/89/main/c1badf5707.jpeg |http://www.autoagresja.pl/forum/download/file.php?avatar=346.jpg |http://img383.imageshack.us/img383/9974/dalmatek301tk1.gif |http://pu.i.wp.pl/?k=MzU2MDg3ODksNzUyNTMz&f=mikolaj_balwanek.gif |http://moje.glitery.pl/obrazki/363/40/2-Rok-si-ju-koczy-r-9894.jpg |http://id.joe.pl/sub_images/pictures/60216ce90e574fef8027fa44886036d2_th2.gif |http://i46.tinypic.com/mutnjd.gif |http://www.lyric-welt.de/assets/images/erotic0004_maggyso.gif |http://media3.mojageneracja.pl/oipepeowyq/mediumjynqlm5647f2746a0283354724.jpg |http://www.zdrowemiasto.pl/fotografie/img-fotki_2/kolacja_1.jpg |http://media2.mojageneracja.pl/oiorptepiy/mediumk40bls56487b8ec00fd4915479.jpg |http://gi166.photobucket.com/groups/u96/LQCGU9UYEF/EnchantedWoodsbyJEShannon.jpg |http://www.edycja.pl/upload/kartki/407.jpeg |http://3.bp.blogspot.com/_SSn707rN514/SmzH-7qVmzI/AAAAAAAABuI/GlJa9vnI3o8/s1600/Heidi68.jpg |http://ifotos.pl/img/dobranoc_xxqane.gif |http://media1.mojageneracja.pl/oiyuqqoeur/mediumkkn260624a25ceb86c19248843.jpg |http://www.images.best4you.sk/files/wb6820dryi99l0t1a6dh.jpg |http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2009-12/8ae1ee5d.jpg |http://media1.mojageneracja.pl/oitrrowqyy/mediumks5pdr614ae67bbfd69a727008.jpg |http://republika.pl/blog_hz_4545855/6788491/tr/94495f56e0.jpeg |http://i44.tinypic.com/vdd8b8.jpg |http://xxlsite.narod.ru/i/god_mon/039.gif |http://i40.tinypic.com/27ya1qv.jpg |http://got-jdm.com/JDM/images/JDM-Honda-B16A-AUTO-4.jpg |http://www.bysio.com/i/photos.nasza-klasa.pl/8720732/302/main/3fc6cdc195.jpeg |http://www.rotfl.com.pl/data/media/43/xibiufrc.gif |http://id.joe.pl/sub_images/pictures/f1640cf9b7df6ab49b9c94006e48fcb8_th2.gif |więcej linków



Najszybsze ściąganie z wrzuty. Sprawdź koniecznie!

Szukasz mieszkania? Zapraszamy na wyszukiwarkę nieruchomości mieszkania klikmapa. Sprawdź koniecznie!