Szanowny Użytkowniku,
Zanim klikniesz 'Przejdź do serwisu', prosimy o przeczytanie tej informacji.
Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informujemy, iż Państwa dane osobowe zawarte w plikach cookies są przetwarzane w celu i zakresie niezbędnym do udostępniania niektórych funkcjonalności serwisu. W przypadku braku zgody na takie przetwarzanie prosimy o zmianę ustawień w stosowanej przez Państwa przeglądarce internetowej.
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest GO-MEDIA, z siedzibą ul. Stanisława Betleja 12 lok 10, 35-303 Rzeszów, VAT-ID: PL792-209-42-66.
Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu świadczenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, wszelkie wnioski dotyczące wskazanych powyżej praw prosimy kierować na adres email: gomedia@interia.pl.
dane mogą być udostępniane przez Administratora podmiotom: Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o., w celu prowadzenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu. Odbiorcą informacji z cookies jest Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o. („SDO”) oraz spółki zlecające SDO realizację kampanii reklamowej, a także podmioty badające i zliczające tę kampanię, dane te mogą zostać udostępnione na rzecz partnerów handlowych SDO
podane dane będą przetwarzane na podstawie zgody tj. art. 6 ust. 1 pkt i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody.
ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

http://images2.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/a/a3/Kitten_and_gun.jpg

http://zdjecia.nurka.pl/images/images2.wikia.nocookie.net-uncyclopedia-images-a-a3-kitten-and-gun.jpg

Wyślij zdjęcie znajomym

Aby skopiować zdjęcie kliknij w jego adres poniżej (zaznaczy się automatycznie), następnie kliknij prawym przyciskiem myszy i z menu wybierz "kopiuj". Następnie możesz wkleić go (kliknij prawym przyciskiem myszy i z menu wybierz "wklej") do wiadomości e-mail, lub GG.

Witaj w bazie kopii zdjęć zaginionych. Jesteś tutaj, ponieważ szukasz zdjęcia http://images2.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/a/a3/Kitten_and_gun.jpg.
Szanujemy prawa autorskie, dlatego jeśli uważasz, że zdjęcie o adresie http://images2.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/a/a3/Kitten_and_gun.jpg jest chronione prawem autorskim - powiadom nas o tym.

Losowe zdjęcia

http://x.garnek.pl/ga6039/7e69ef603ca13ba7736955a3/uprzednio_pokazujac_zadek.jpg |http://tmp2.glitery.pl/obrazki/314/37/2-Niech-Twj-dzisiejszy-dz-0-9046.jpg |http://www.sevdaseli.net/Romantik/www.sevdaseli.net.r76.gif |http://i39.tinypic.com/2pplt9k.jpg |http://bf.img.v4.skyrock.net/bf0/jord59119/pics/2704772148_1.gif |http://media4.mojageneracja.pl/oirpuqqiry/mediumkueqao614b202aa061de792251.jpg |http://poezjaani.republika.pl/BOZE_NA-aby-wszystkie.jpg |http://www.gify-deny.ic.cz/images/128645qrakfiqf3j.gif |http://i396.photobucket.com/albums/pp41/krysmir/Rozne/31640231.jpg |http://74.50.124.203/image/images2_full/gO79-1ck-1.gif |http://supergify.pl/images/stories/Brokatowe/1_7_.gif |http://www.twoje-tapety.com/images_cache/44701514antylopa-g.jpg |http://image.blingee.com/images17/content/output/000/000/000/65e/565561211_913792.gif |http://media1.mojageneracja.pl/oiuoqrrywp/mediumkdhbf455496e51105fe0c82496.jpg |http://i26.tinypic.com/w6zjbk.jpg |http://74.50.124.201/image/images2_full/XBdG-1vF-1_k8jSge8KL4.jpg |http://www.elfupominki.pl/_var/gfx/2e82ac23d4646cabd8a62bc51bbc0d3f.jpg |http://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/girls/90.gif |http://id.joe.pl/sub_images/pictures/df5077d18be4f35a7171919bc8148618_th2.gif |http://web4.freemobo.com/Repository/597844.1314.gif |http://74.50.124.24/image/images2_full/M5pU-2pN-1.jpg |http://th.interia.pl/30,bff341d453653736/18.gif |http://www.pijarzy.pl/thumb/phpThumb.php?src=../images/assumption_sittow_1.jpg |http://x.garnek.pl/ga9073/d4efec2f9493da10258702a3/skansen_w_tokarni.jpg |http://www.bysio.com/i/ifotos.pl/img/rnsnqx.jpg |http://www.bysio.com/i/www.imgbox.de/users/public/images/pkowvhgnaz.jpg |http://www.bysio.com/i/img189.imageshack.us/img189/796/2uxuyhy.gif |http://www.indianie.eco.pl/tawacin/z19_3.jpg |http://i52.tinypic.com/24g3j3c.jpg |http://mojakartka.com.pl/kartki/91/1/d/1132.jpg |więcej linków



Najszybsze ściąganie z wrzuty. Sprawdź koniecznie!

Szukasz mieszkania? Zapraszamy na wyszukiwarkę nieruchomości mieszkania klikmapa. Sprawdź koniecznie!